Kom gezellig aan bij Boerderijcamping de Mebel een kleinschalige camping in de gemeente Aalten.

De Heurne-Dinxperlo

Wij als familie Koskamp, een gezin met drie kinderen, wil je graag een heerlijke vakantie laten beleven op Boerderijcamping De Mebel in De Heurne in de Achterhoek. Leer de Achterhoek kennen en ervaringen van ons de roest en gemoedelijkheid van het platteland. We hebben een tijd voor een gesprek en dat vertellen over de boerderij en dat is er in hun omgeving. Gezelligheid op de camping en eropuit voor leuke activiteiten . De Heurne is een buurtschap bij Dinxperlo, aan de Duitse grens. Hier vindt u het kleinste kerkje van Nederland.

 
 
Zoover_Camping_Mebel-9222.jpg

Onze camping met 30 mooie, ruime plaatsen vindt u achter de boerderij. Hier heeft u een prachtig weids uitzicht op de weilanden en onze grazende dieren. U Kunt Ervaren hoe rustgevend is Het OM naar de koeien te Kijken.

En 's avonds kun je genieten van de donkere sterrenhemel en een warm knapperend vuurtje. Verder bieden wij gratis WiFi op het gehele terrein. Seizoenplaatsen zijn beschikbaar in overleg.

 

speelplezier

Voor de kinderen is er genoeg te beleven en te verkennen. Zo hebben we lekker in het midden een speeltuintje met zandbak, is er een binnenspeelplek en zijn er skelters, karren en fietsjes . We organiseren diverse activiteiten: van gezellige broodjes bakken tot een uitdagende survivalmiddag . Ook mogen kinderen mee met een ritje op de trekker! Bij minder goed weer kan er gespeeld worden in de recreatieruimte.

 

vliegeren

Er is een weiland naast de camping dat zeer geschikt is voor vliegeren . Regelmatig komt een vliegerclub een weekend op bezoek.

De kinderen kunnen op deze camping zich prima vermaken. Ze kunnen klimmen, trampoline springen, er staan heel veel skelters. Ze mogen de boer helpen met de koeien melken, kalfjes eten geven. Ook mogen ze in de avond de geiten en kippen eten geven. Super leuk is broodjes bakken, het springkussen en de buikglijder.
— Petra Wegman (september 2017)
 

Wassen & drogen

Wij bieden u een schone en ruime oplossing voor uw gezondheid. MOGELIJK mogelijk Voorzieningen, wedstrijden aan Elkaar in Het Voor- en naseizoen en de wintervloerverwarming. Er is een familiedouche met een ingebouwd babybadje en aankleedtafel aanwezig. Douchen is gratis , maar we vragen je om te zijn met water!

Buiten is de afwasplaats met 4 afwasbakken gratis warm water en afdruiprekken erboven. Ook een wasmachine en -droger staan voor uw opstelling tegen vergoeding.

boerderijcamping-de-mebel-sanitair05.jpg
 
Boerderijcamping met twee kampeervelden. Gastvrij ontvangst. Verast door het mooie sanitair, verkoop van hun eigen producten. Dagelijkse attractie is wanneer de dames (lees hun koeien) via hun eigen walk of Fame achter je caravan naar de stal lopen om gemolken te worden. Kinderen mogen meehelpen eieren zoeken, dieren voeren etc. Wij stonden op het kleine veld (plaats 32) en hebben genoten. Zeker een aanrader in de Achterhoek. Fietsen naar Duitsland, Winterswijk, Doetinchem is prima te doen
Tonny 31 mei 2019
 

Om te smullen

Op onze boerderij verkopen we scharreleieren en melk van eigen vee. Net als smakelijke, zelfgemaakte boerenyoghurt , jam , stoofpeertjes en appelmoes . Heerlijke honing gemaakt door de buurman. Alles puur natuur !

Ook is er (h) eerlijke   boerderij-ijs verkrijgbaar. Gemaakt door de lokale ijsboerderij De Olde Pietepol.

Lekker makkelijk en vers Broodjesservice elke dag om 17.00 besteld de volgende morgen bezorgd door de bakker .