Welkom bij de Mebel!

De familie Koskamp, een gezin met drie kinderen, wil u graag een heerlijke vakantie laten beleven op Boerderijcamping De Mebel in De Heurne in de Achterhoek. Ervaar bij ons de rust en gemoedelijkheid van het platteland. De Heurne is een buurtschap bij Dinxperlo, aan de Duitse grens. 

 
Boerderijcampnig-De-Mebel-Familie-Koskamp.jpg
 

Onze camping met 30 mooie, ruime plaatsen vindt u achter de boerderij. Hier heeft u een prachtig weids uitzicht op de weilanden en onze grazende dieren. En 's avonds kunt u genieten van de donkere sterrenhemel en een warm knapperend vuurtje. Verder bieden wij gratis WiFi op het gehele terrein. Seizoenplaatsen zijn beschikbaar in overleg.

 

speelplezier

Voor de kinderen is er genoeg te beleven en te verkennen. Zo hebben we lekker in het midden een speeltuintje met zandbak, is er een binnenspeelplek en zijn er skelters, karren en fietsjes. We organiseren diverse activiteiten: van gezellig broodjes bakken tot een uitdagende survivalmiddag. Ook mogen kinderen mee met een ritje op de trekker! Bij minder goed weer kan er gespeeld worden in de recreatieruimte.

 

Vliegeren

Er ligt een weiland naast de camping dat zeer geschikt is voor vliegeren. Regelmatig komt een vliegerclub een weekend op bezoek.

De kinderen kunnen op deze camping zich prima vermaken. Ze kunnen klimmen, trampoline springen, er staan heel veel skelters. Ze mogen de boer helpen met de koeien melken, kalfjes eten geven. Ook mogen ze in de avond de geiten en kippen eten geven. Super leuk is broodjes bakken, het springkussen en de buikglijder.
— Petra Wegman (september 2017)
 

Wassen & drogen

Wij bieden u schone en ruime sanitaire voor­zieningen, met in het voor- en naseizoen en de wintervloerverwarming. Er is een familiedouche met een ingebouwd babybadje en aankleedtafel aanwezig. Douchen is gratis, maar we vragen u om wijs te zijn met water!

Buiten is de afwasplaats met 4 afwasbakken en afdruiprekken erboven. Ook een wasmachine en -droger staan tot uw beschikking.

boerderijcamping-de-mebel-sanitair05.jpg
 
Super schoon sanitair!!! Ook een ‘familiehokje’ met badje èn douche. Ideaal met meer kinderen.
— Janssen (juli 2017)
 

Om te smullen

Op onze boerderij verkopen we scharreleieren en melk van eigen vee. Net als smakelijke, zelf­gemaakte jam, stoofpeertjes en appelmoes. Ook is er (h)eerlijk  boerderij-ijs verkrijgbaar. 

Lekker makkelijk en vers Broodjesservice elke dag voor 17.00 besteld de volgende morgen bezorgd door de verse bakker.