Kom gezellig aan bij Boerderijcamping de Mebel een kleinschalige camping in de gemeente Aalten.

De Heurne-Dinxperlo

Wij als familie Koskamp, een gezin met drie kinderen, wil u graag een heerlijke vakantie laten beleven op Boerderijcamping De Mebel in De Heurne in de Achterhoek. Leer de Achterhoek kennen en ervaar bij ons de rust en gemoedelijkheid van het platteland. We hebben tijd voor een praatje en zullen u graag vertellen over de boerderij en wat er te beleven is in deze omgeving. Gezelligheid op de camping en eropuit voor leuke activiteiten. De Heurne is een buurtschap bij Dinxperlo, aan de Duitse grens. Hier vindt u het kleinste kerkje van Nederland.

 
Boerderijcampnig-De-Mebel-Familie-Koskamp.jpg
 

Onze camping met 30 mooie, ruime plaatsen vindt u achter de boerderij. Hier heeft u een prachtig weids uitzicht op de weilanden en onze grazende dieren. U kunt ervaren hoe rustgevend het is om naar de koeien te kijken.

En 's avonds kunt u genieten van de donkere sterrenhemel en een warm knapperend vuurtje. Verder bieden wij gratis WiFi op het gehele terrein. Seizoenplaatsen zijn beschikbaar in overleg.

 

speelplezier

Voor de kinderen is er genoeg te beleven en te verkennen. Zo hebben we lekker in het midden een speeltuintje met zandbak, is er een binnenspeelplek en zijn er skelters, karren en fietsjes. We organiseren diverse activiteiten: van gezellig broodjes bakken tot een uitdagende survivalmiddag. Ook mogen kinderen mee met een ritje op de trekker! Bij minder goed weer kan er gespeeld worden in de recreatieruimte.

 

Vliegeren

Er ligt een weiland naast de camping dat zeer geschikt is voor vliegeren. Regelmatig komt een vliegerclub een weekend op bezoek.

De kinderen kunnen op deze camping zich prima vermaken. Ze kunnen klimmen, trampoline springen, er staan heel veel skelters. Ze mogen de boer helpen met de koeien melken, kalfjes eten geven. Ook mogen ze in de avond de geiten en kippen eten geven. Super leuk is broodjes bakken, het springkussen en de buikglijder.
— Petra Wegman (september 2017)
 

Wassen & drogen

Wij bieden u schone en ruime sanitaire voor­zieningen, met in het voor- en naseizoen en de wintervloerverwarming. Er is een familiedouche met een ingebouwd babybadje en aankleedtafel aanwezig. Douchen is gratis, maar we vragen u om wijs te zijn met water!

Buiten is de afwasplaats met 4 afwasbakken gratis warm water en afdruiprekken erboven. Ook een wasmachine en -droger staan tot uw beschikking tegen vergoeding.

boerderijcamping-de-mebel-sanitair05.jpg
 
Super schoon sanitair!!! Ook een ‘familiehokje’ met badje èn douche. Ideaal met meer kinderen.
— Janssen (juli 2017)
 

Om te smullen

Op onze boerderij verkopen we scharreleieren en melk van eigen vee. Net als smakelijke, zelfgemaakte boerenyoghurt, jam, stoofpeertjes en appelmoes. Heerlijke honing gemaakt door de buurman. Alles puur natuur!

Ook is er (h)eerlijk  boerderij-ijs verkrijgbaar. Gemaakt door de lokale ijsboerderij De Olde Pietepol.

Lekker makkelijk en vers Broodjesservice elke dag voor 17.00 besteld de volgende morgen bezorgd door de verse bakker.