Verblijf op ons kampeerterrein met eigen tent,
caravan of camper

boerderijcamping-de-mebel-kamperen02.JPG
 

Sfeervol kamperen

Onze camping met 30 mooie, ruime plaatsen vindt u achter de boerderij. Hier heeft u een prachtig weids uitzicht op de weilanden en onze grazende dieren. En ’s avonds kunt u genieten van de donkere sterrenhemel en een warm knapperend vuurtje. Verder bieden wij gratis WiFi op het gehele terrein. Seizoenplaatsen zijn beschikbaar in overleg.

Voor de kinderen is er genoeg te beleven en te ver­kennen. Zo hebben we lekker in het midden een speeltuintje met zandbak, is er een binnenspeelplek en zijn er skelters, karren en fietsjes. We organiseren diverse activiteiten: van gezellig broodjes bakken tot een uitdagende survivalmiddag. Ook mogen kinderen mee met een ritje op de trekker!

Zeer kindvriendelijke camping met ruime plaatsen. Op het grote veld is een centraal gelegen ‘survival’-gebied, (klimmen, klauteren, schommelen, glijden, springen, crossen, etc.), waar kinderen de hele dag hun fantasie en energie de vrije loop kunnen laten. En als dat niet genoeg is valt er nog te ‘klussen’ op de boerderij, bijvoorbeeld bij de koeien
— JanneMarie (juli 2017)
boerderijcamping-de-mebel-wegwijzer02.jpg